Luoyang CIMC LINYU Automobile Co., Ltd.

Alamat.: No.1 of Guanlin Road, Luolong District, Luoyang City, Henan Province, China.
Tel.: +86-379-65937678
Fax: +86-379-65937693

  • Mesin Pengimpalan Penuh
    Automotik untuk Tangki
    Berbentuk Tidak Tetap
  • Kedudukan Aci Tengah


  • Pengimpalan Automatik


  • Selekoh Spiral Logaritma Semakan 1
  • Selekoh Spiral Logaritma Semakan 2

Dengan mengikuti penyelidikan dari pasaran dan maklum balas dari pengguna, pekerja teknikal CIMC LINYU telah melaksanakan peningkatan dan pembaikan di dalam kenderaan pengangkutan. Kami telah memperolehi paten dengan peningkatan dan pembaikan tersebut.

Pengingkatan Trak Penggaul Konkrit
Tangki trak penggaul konkrit ialah dibina secara gulung oleh mesin penggulungan venir hidraulik. Perkakas siap untuk kedudukan aci tengah memastikan sepaksi dan kebulatan tangki. Semua bahagian penting dikimpal dengan mesin pengimpalan automatik. Pisau penggaul dengan selekoh spiral logaritma semakan membolehkan menggaul konkrit tepat dan meningkat kelajuan penyuapan dan discaj. Untuk memastikan segerak pelelasan tangki dan pisau penggaul, perkakas tahan lelas telah ditambah ke atas pisau. Trak penggaul konkrit dirawat dengan penyemburan butir, penyahgrisan, dan penghilangan karat. Pencatan tanpa debu juga digunakan dengan darjah pelapisan terhadap kenderaan penumpang mewah.

Peningkatan Trak Simen Ruah
Tangki trak simen ruah digulung sekali oleh mesin penggulung 10m. Ia berfungsi kekuatan tinggi, kualiti cemerlang dan rupa yang cantik dan keputusan yang bagus, Untuk mencapai peningkatan kelajuan discaj bahan dan kelebihan ekonomi yang banyak, kelajuan memunggah muatan trak simen ruah khas dicipta secara paling cepat dengan tidak henti meningkatkan komponen struktur seperti sudut kerjanya, Trak simen ruah ini direka bentuk dengan memilih keseimbangan mengikuti keperluan pemasaran seperti keisian tangki, kualiti dan kadar discaj. Solusi kuasa berdua juga dicipta dan digunakan. Ia memerlu satu motor untuk menjalankan kompreser angin. Ini membolehkan kami mengurangkan penggunaan bahan api, mengurangkan kos dan meningkatkan efisien pengurusan. Yang terpentingnya adalah trak khas ini direka bentuk dengan paten khas dan adalah unik di pemasaran ini.

CIMC LINYU juga mengembangkan trak tangki penggauk pengeringan mortar untuk memuaskan keperluan pemasaran ini. Paten model ini juga diperolehkan di dalam strutur tangki dalam. Kami juga memperolehkan beberapa paten antarabangsa di rupa reka bentuk tangki. Tangki baru ini mempunyai keisian boleh guna sebanyak 97%-98%.

Rupa tangki CIMC LINYU direka bentuk dengan mengikuti jenis European FFB dan US HEIL, keperluan pemasaran tempatan dan analisis unsure terhingga. Kepalanya dan platnya mengguna struktur yang amat baik. Tangki kami boleh dihasilkan dengan keluli karbon, aloi aluminium untuk memuaskan keperluan semasa mengangkutkan bahan yang beza. Selain itu tangki kami juga menggunakan bahagian beza untuk memuaskan tekanan yang beza, dan tebal keluli yang beza untuk memastikan berat yang ringan dan memuaskan darjah berkaitan dan keselamatan.